- jumatate kg de ciuperci Champignon
- 4 linguri cascaval ras
- 4 linguri smantana
- o ceapa alba
- 2 linguri ulei de masline
- sare
- cimbru
- o bucata carnat de casa
Preparare:
1. Se spala bine ciupercile si se rup piciorusele. Se pun pe un servetel de bucatarie la uscat.
2. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, dupa 3 minute se adauga si piciorusele taiate marunt, sare si cimbru. Se lasa amestecul pe foc cam 10 minute.
3. Cascavalul se amesteca bine cu smantana. Se pun ciupercile in tava si se pune in ciuperci amestecul de cascaval cu smantana, se dau la cuptor pentru 10 minute (la 180 de grade).
4. Intre timp se taie feliute carnatul.
5. Se scoate tava din cuptor se pune deasupra amestecul de ceapa, iar deasupra se pune cate o felie de carnat si se mai da la cuptor pentru 15 minute.
Pofta buna :)!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu