luni, 4 martie 2013

Fursecuri cu ciocolata alba si caise uscate


Ingrediente:

- 2 oua

- 250 grame zahar brun

- 200 grame unt

- 200 grame faina

- 100 grame fulgi ovaz

- 1 lingurita praf de copt

- 1 lingurita esenta vanilie

- 200 grame ciocolata alba

- 200 grame caise tocate


Preparare:

1. Untul se mixeaza bine cu zaharul . Se adaugat ouale si esenta de vanilie si se mixeaza bine, pana se omogenizeaza amestecul foarte bine.

2. Faina se amesteca cu praful de copt si fulgii de ovaz. Se adauga amestecul de faina peste unt si se amesteca bine pana se omogenizeaza.

3. Se adauga caisele taiate si ciocolata data pe razatoare( sau taiata cu cutitul in bucatii mai maricele, cam cat o stafida :) ).Se pune amestecul la frigider pentru cel putin jumatate de ora.

4. Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.

5. Intr-o tava incapatoar se pune hartie de copt si se pun gramajoare de aluat cu ajutorul unei lingurite. Nu trebuie sa fie aplatizate sau sa va faceti griji din cauza formei, se vor intinde in tava cand se vor coace. Eu am folosit lingura si am pus cam mult aluat si s-au mai "unit" biscuitii. Mi-au iesit 40 de bucati.

6.Se coc in jur de 15 minute.


Pofta buna :)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu