joi, 14 martie 2013

Friptura de porc cu mustar si bulion

Friptura de porc e una din cele mai rapide mancaruri de pregatit, pregatesc un sos, pun peste carne si la cuptor cu ea :).


Ingrediente:

- o bucata cotlet porc ( de cca 600 - 800 grame)

- 2 linguri ulei masline

- 3 linguri bulion

- 1 lingurita mustar

- 2 fire de usturoi verde

- sare, piper

Preparare:

1.Se pune uleiul, bulionul, mustarul si firele de usturoi taiate intr-un blender si se face o pasta.

2.Carnea se condimenteaza cu sare si piper. Se pune in tava ( puneti-o intr-un vas mai mic, ca sa fie acoperita o portiune cat mai mare de carne cu sos), iar pe deasupra se pune sosul obtinuta din restul ingredientelor.

3.Se da la cuptor, la foc mic ( 180 de grade) pentru 4-5 ore, sau la temperatura mai mare (200 sau mai mult :) ) pentru 2-3 ore.



Pofta buna :)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu