O friptura buna, buna si extrem de
rapid de facut.
Ingrediente ( pentru 4 persoane):
- pulpa porc ( de cca 800 grame)
- 3 portocale
- sare si piper
- 3 portocale
- sare si piper
Preparare:
1. Se taie pulpa de porc in felii groase de 1 cm ( asta daca nu aveti cumparata deja feliata).
2. Se bat putin, doar cat sa se fragezeasca.
3. Se storc portocalele (am folosit un storcator manual si am pus si pulpa de la portocale).
4.Se asezoneaza carnea cu sarea si piper si se pune in tava. Peste carne se toarna sucul de portocala si pulpa.
5.Se da la cuptor la foc mic ( 170 de grade), in jur de o ora.
1. Se taie pulpa de porc in felii groase de 1 cm ( asta daca nu aveti cumparata deja feliata).
2. Se bat putin, doar cat sa se fragezeasca.
3. Se storc portocalele (am folosit un storcator manual si am pus si pulpa de la portocale).
4.Se asezoneaza carnea cu sarea si piper si se pune in tava. Peste carne se toarna sucul de portocala si pulpa.
5.Se da la cuptor la foc mic ( 170 de grade), in jur de o ora.
Pofta buna :)!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu