vineri, 15 martie 2013

Salata de spanac si porc

Am facut aceasta salata pentru ca ne-au mai ramas bucati de carne de la friptura si am vrut sa mai schimbam meniul :). Este foarte buna si rapida.

Ingrediente:

- 400 grame spanac

- 2 linguri ulei masline

- o lingura otet balsamic

- 30 grame unt

- carne porc ramasa de la friptura

- o ceapa rosie

- 2 linguri parmezan

Preparare:

1.Intr-un bol se amesteca uleiul de masline si otetul. Se taie ceapa marunt si se pune in bolul cu ulei si otet, se amesteca bine si se lasa deoparte.

 2. Se spala spanacul bine si se lasa sa se scurga de apa.

3.Se topeste untul in tigaie si se adauga carnea taiata bucatele si se "caleste" putin. ( daca nu aveti resturi de la friptura puteti sa prajiti doua felii de carne, cu ce condimente va plac :) ).

4. Dupa ce s-a calit carnea se adauga 2 linguri din amestecul cu ceapa si se lasa deoparte.

5. Se pune in farfurii spanacul, peste spanac ceapa, carnea  si se presara cu parmezan. Si gata cina :)!

Pofta buna :)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu