Ingrediente:
- 400 grame spanac
- 2 linguri ulei masline
- o lingura otet balsamic
- 30 grame unt
- carne porc ramasa de la friptura
- o ceapa rosie
- 2 linguri parmezan
Preparare:
1.Intr-un bol se amesteca uleiul de masline si otetul. Se taie ceapa marunt si se pune in bolul cu ulei si otet, se amesteca bine si se lasa deoparte.
2. Se spala spanacul bine si se lasa sa se scurga de apa.
3.Se topeste untul in tigaie si se adauga carnea taiata bucatele si se "caleste" putin. ( daca nu aveti resturi de la friptura puteti sa prajiti doua felii de carne, cu ce condimente va plac :) ).
4. Dupa ce s-a calit carnea se adauga 2 linguri din amestecul cu ceapa si se lasa deoparte.
5. Se pune in farfurii spanacul, peste spanac ceapa, carnea si se presara cu parmezan. Si gata cina :)!
Pofta buna :)!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu