luni, 1 aprilie 2013

Salata de naut cu gogosari murati

Ingrediente:

- o cana naut

- 2 gogosari murati ( sau 4 jumatati de gogosari) ( daca nu aveti gogosari murati puteti sa coaceti niste ardei si sa ii folositi sau doar ardei proaspeti)

- 2 cepe rosii mijlocii

- 100 grame branza de oaie

- zeama de la o jumatate de lamaie

- 2 linguri ulei

Preparere:

1. Se spala bine nautul in mai multe ape si se pune nautul la inmuiat pentru 12 ore.

2. Se pune nautul la fiert la foc mic impreuna cu 3 frunze de dafin ( daca e la foc mic fierbe cam cca in 3 ore, dar mai verificati sa nu il fierbeti prea mult).

3. Dupa ce a fiert nautul se scurge bine de apa, se taie gogosari cubulete, ceapa cat mai marunt, se rade branza. Se amesteca toate ingredinetele se adauga uleiul de masline si zeama de la lamaie, si daca  mai este nevoie sare( eu am folosit o branza de oaie foarte sarata si nu a mai fost nevoie de sare).



Pofta buna :)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu