Ingrediente:
- 200 grame unt
- 300 grame zahar
- 50 ml lapte
- 325 grame faina
- 2 oua
- 150 grame cocos + cocos pentru a tavali fursecurile
- esenta de vanilie
- o lingurita praf de copt
- un pic de sare
Preparare:
1. Se freaca untul cu zaharul si laptele pana cand se obtine un amestec spumos.
2. Se adauga ouale (se adauga pe rand si se amesteca bine), dupa ce s-au incorporat bine ouale se adauga si esenta de vanilie si se mai amesteca putin.
3. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga peste amestecul de oua si se amesteca bine. Apoi se adauga nuca de cocos si se amesteca cu o spatula pana se incorporeaza. Se da aluatul la frigider pentru cel putin 30 de minute.
4. Incalziti cuptorul la 160 de grade. Dupa ce aluatul a stat cel putin 30 de minute la frigider se scoate si se foarmeaza bilute care se tavalesc in nuca de cocos ( aluatul este un pic lipicios, pentru o mai buna modelare a bilutelor :) puteti sa va umeziti putin mainile). Se dau la cuptor pentru cam 15 minute.
Pofta buna :)!
Cele mai bune sunt cand sunt multe
RăspundețiȘtergere