- un cotlet de porc ( cca 600 grame)
- o ceapa
- 100 ml vin rosu
- ulei masline
- sare, boia si piper
Preparare:
1. Se taie carnea felii de 1 cm ( asta daca nu o aveti deja taiata) si se bate putin cu ciocanul de snitele pe ambele parti. Se asezoneaza cu sare, piper si boia.
2. Se pune un pic de ulei in cratita si se prajeste carnea pe ambele parti.
3. Dupa ce s-a prajit, se muta carnea intr-o tava, iar in uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt. Dupa ce s-a inmuiat un pic ceapa se adauga 50 ml de vin si se mai lasa putin pe foc.
4. Apoi se pune cate putin din ceapa peste fiecare bucata de carne , se toarna si restul de vin in tava si se da carnea la cuptor pentru 20 de minute la foc potrivit.
Pofta buna :)!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu