miercuri, 13 februarie 2013

Chec cu branza dulce si mure

Ingrediente:

- 4 oua

- 250 grame branza dulce

- 250 grame zahar

- 300 grame faina

- 2 linguri ulei

- 4 linguri lapte

- 200 grame mure

- 1 lingura coaja de portocala

- 1 praf de copt

Preparare: 

1. Se bat ouale cu zaharul pana se obtine un amestec spumos.

2. Se adauga laptele si ulei si se amesteca pana la omogenizare.

3. Se adauga  faina amestecata cu praful de copt si amesteca bine. Apoi se adauga si branza si se amesteca pana la omogenizare.

4. Se adauga coaja de portocala.

5. Murele se dau printr-un pic de faina pentru a nu se duce la fundul tavii, apoi se adauga in compozitie, se amesteca cu grija sa nu se striveasca.

6. Se toarna amestecul in tava si se da checul la cuptor, la 180 de grade pentru 40 de minute.






Pofta buna :)!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu