Sunt asa de rapide si bune!
Ingrediente:
- pulpa ramasa de la laptele de migdale (daca nu ati facut lapte de migdale si
vreti sa preparati aceste bomboane, puneti o cana de migdale si vreo
10 curmale la inmuiat vreo 4 ore)
- 10 caise uscate
- 10 linguri fulgi de cocos
Preparare:
1.Daca nu aveti pulpa de la laptele de migdale puneti o cana mica de migdale si vreo 10 curmale la rehidrata in apa pentru vreo 4 ore.
2.Caisele se pun si ele la rehidrat ( daca preparati lapte de migdale puneti si caisele in acelasi timp la rehidratat)
3.Se adauga in blender pulpa de migdale ( sau migdalele si curmalele) plus caisele si se maruntesc bine.
4.Intr-un castron se amesteca compozitia obtinuta si fulgii de cocos. Adaugati fulgi de cocos pana pana compozitia se leaga :).
5.Dati bombonele obtinute prin nuca de cocos si gata :).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu