luni, 25 februarie 2013

Bomboane cu migdale si caise

Sunt asa de rapide si bune!

Ingrediente:

- pulpa ramasa de la laptele de migdale (daca nu ati facut lapte de migdale si vreti sa preparati aceste bomboane, puneti o cana de migdale si vreo 10 curmale la inmuiat vreo 4 ore)

- 10 caise uscate

- 10 linguri fulgi de cocos


Preparare:

1.Daca nu aveti pulpa de la laptele de migdale puneti o cana mica de migdale si vreo 10 curmale la rehidrata in apa pentru vreo 4 ore.

2.Caisele se pun si ele la rehidrat ( daca preparati lapte de migdale puneti si caisele in acelasi timp la rehidratat)

3.Se adauga in blender pulpa de migdale ( sau migdalele si curmalele) plus caisele si se maruntesc bine.

4.Intr-un castron se amesteca compozitia obtinuta si fulgii de cocos. Adaugati fulgi de cocos pana pana compozitia se leaga :).

5.Dati bombonele obtinute prin nuca de cocos si gata :).



bomboane migdale


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu