marți, 15 ianuarie 2013

Biscuiti cu fulgi de secara si cocos


O reteta rapida de biscutii care pot inlocui cu succes biscuiti din comert.

Ingrediente:

- 100 g unt

- 1 lingura miere (se poate imnlocui cu 2 linguri zahar brun)

- 1 lingurita bicarbonat (sau praf de copt)

- 100 grame zahar

- 75 g fulgi secara (se pot folosi cu orice alti fulgi)

- 100 g fulgi de cocos

- 100 g faina

Preparare:

1.Se topeste untul, apoi se adauga mierea (sau cele 2 linguri de zahar brun). Se amesteca pana se uniformizeaza.

2.Separat se amesteca  ingredientele uscate (faina,zaharul, fulgii de cocos , fulgi de cereale si bicarbonatul).

3.Se toarna peste ingredientele uscate, amestecul de unt si miere si se amesteca cu o lingura pana se omogenizeaza toate ingredientele. Se ia cu o lingurita aluat si se pune in tava la distanta una de cealalta.

4.Se coc la 170 de grade , 10-12 min pentru a fi moi, iar pentru a fi crocanti se coc in jur de 15-20 de minute sau pana capata o culoare aurie. Ies cam 20 de bucati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu