Ingrediente:
- 100 g unt
- 1 lingura miere (se poate imnlocui cu 2 linguri zahar brun)
- 1 lingurita bicarbonat (sau praf de copt)
- 100 grame zahar
- 75 g fulgi secara (se pot folosi cu orice alti fulgi)
- 100 g fulgi de cocos
- 100 g faina
Preparare:
1.Se topeste untul, apoi se adauga mierea (sau cele 2 linguri de zahar brun). Se amesteca pana se uniformizeaza.
2.Separat se amesteca ingredientele uscate (faina,zaharul, fulgii de cocos , fulgi de cereale si bicarbonatul).
3.Se toarna peste ingredientele uscate, amestecul de unt si miere si se amesteca cu o lingura pana se omogenizeaza toate ingredientele. Se ia cu o lingurita aluat si se pune in tava la distanta una de cealalta.
4.Se coc la 170 de grade , 10-12 min pentru a fi moi, iar pentru a fi crocanti se coc in jur de 15-20 de minute sau pana capata o culoare aurie. Ies cam 20 de bucati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu