Sunt foarte rapizi de facut si foarte gustosi.
Ingrediente:
- 150 g unt
- 200 g ciocolata menaj
- 230 g faina
- 1/2 lingurita praf de copt
- 200 g zahar
- 1 galbenus
- 100 g nuci zdrobite
Preparare:
1.Ciocolata se rupe bucatele si se topeste pe aburi. Intre timp se topeste si untul, si se adauga peste ciocolata topita. Se lasa deoparte.
2. Se amesteca faina cu praful de copt si zaharul. Se adauga galbenusul si se mesteca bine cu o lingura.
3.Se adauga ciocolata si untul topit si se amesteca atent. La sfarsit se adauga si nuca.
4.Cu o lingura se pune aluat in forma de nuca, lasand intre ele o distanta de 4-5 cm. Se aplatizeaza cu mana.
5.Se coc la 170 de grade 10-12 minute ( daca se lasa mai multe minute o sa fie mai crocanti).Se lasa sa se raceasca si apoi se scot din tava
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu